top of page

Update Mei 2021

Oef, we zijn er door geraakt...


Na enkele weken "afzien" en een korte ziekenhuisopname, gaat het allemaal weer goed komen met mij. Nu cardio en spiertraining opstarten, de verloren kilo's terug aanzetten en we zijn "terug van weggeweest". Hopelijk is ieder van jullie (nog steeds) in goede gezondheid en kunnen jullie bijblijven met de theorie en praktische ISDS kennis.


De sportcentra zijn nog steeds gesloten voor onze trainingen en daar het seizoen kortelings gaat aflopen is het misschien een goed idee om even samen te komen (bij pot en pint) en enkele besprekingen te voeren in verband met de (nabije) toekomst en de I.S.D.S. in het bijzonder.

Om iedereen de kans te geven om aanwezig te zijn wil ik twee bijeenkomsten organiseren, 1 te Leuven en 1 te Putte. Iedereen is welkom om op beide aanwezig te zijn daar we allen gelijken zijn. Waarschijnlijk op een zondag, ergens tussen 10u00 en 13u00.

Graag jullie opmerkingen (voor 15 mei 2021) hierover zodat ik kan rekening houden met het maximale aantal die kunnen aanwezig zijn.


Groetjes,


Sifu/Guro P.

103 views5 comments

5 Comments


Luca Palermo
Luca Palermo
May 10, 2021

goed om te horen dat alles geleidelijkaan aan het beteren is, voor mij zullen zondagen geen probleem zijn. al zal ik dit wel liefst een beetje op voorhand weten aangezien ik dit met mijn werk moet regelen in het weekend (er vanuitgaand dat deze terug open mag tegen dan)

Like

Benny D
Benny D
May 10, 2021

Leuk om te horen! Ik maak wel tijd wanneer het past.

Like

Jordi
Jordi
May 10, 2021

Sifu ,

ik kan eventueel naar beide locaties komen (moest dit niet gaan door ''te veel volk te leuven", liever in Putte dan.) Datum's maken voor mij niet echt uit.

Keep on training & see you soon !!


grtjs.

Like

Unknown member
May 10, 2021

Hallo allemaal,

Ben blij dat we daar weer door zijn

Goed idee voor de bijeenkomst, eens er meer duidelijkheid is over de datum ben ik erbij

Blijf safe iedereen!!!

Tot binnekort


Like

Dag Sifu,


superblij om te horen dat je aan de betere hand bent! Eens een vechter altijd een vechter!

Ik wil zeker deelnemen aan de bijeenkomst(en). Moest het gaan dan graag vanaf het weekend 19/06 - 20/06 dan zijn mijn examens achter de rug.

nog veel moed en hopelijk tot gauw!

groetjes

Like
bottom of page