top of page

Update March 2022

Door "een situatie" (niets ergs hoor) is het voor mij de komende 12 woensdagen niet aanwezig te zijn in Putte. Omdat de meeste leerlingen opteerde om toch de de zaal te houden op woensdagavond (de normale trainingsdag) voorzie ik toch een tweetal workshops te organiseren om persoonlijke begeleiding/adviezen/les te geven.

Laat gerust weten wat de beste momenten zijn om dit te doen en aan te vragen. Indien de buitentemperatuur (13/15 graden en geen regen) het toelaat zijn er natuurlijk meer mogelijkheden om samen te komen zonder nodige zaal.


Momenteel is er een aanzienlijke vertraging met het afwerken van de "privezaal" te Leuven. Dus momenteel is er alleen les te Putte op woensdagavond van 19u30 tot 21u30.

Ik hou jullie op de hoogte.


Sifu/Guro P.

76 views3 comments

3 Comments


Nils Vandenreyken
Nils Vandenreyken
May 29, 2022

Staan er al data's vast voor de workhops? Ik heb onvoorzien deze woensdag "tijd" om tot Putte te komen, maar dat zal dus niet nodig zijn. Voor mij is het de komende weken behoorlijk druk, maar na half juni kan ik terug wat meer tijd vrij maken.


Like

Rudi Reynders
Rudi Reynders
Mar 09, 2022

Workshops, zou het kunnen op zondagen? Eender welke

Like

Jordi
Jordi
Mar 08, 2022

Ik probeer me wel te schikken naar voorgestelden datums.

Like
bottom of page